Ursitoare botez Iasi – preturi

Ursitoare botez Iasi

Daca va doriti un spectacol cu ursitoare la botez in Iasi, unul unic si personalizat, plin de umor si voie buna, atunci este timpul sa apelati la o firma specializata in astfel de evenimente. Nu va lasati un eveniment, unic de cele mia multe ori pentru un cuplu, pe mana unor oameni care fac acest lucru doar pentru bani, uitand practic scopul pentru care ar trebui sa fie acolo… alaturi de copilasul dumneavoastra.

Spectacolele noastre sunt live si adaptate la fiecare eveniment si in functie de informatiile pe care ni le oferiti personalizam evenimentul. Bineinteles in centrul atentiei va fi copilul, dar nici parintii, nasii, bunicii si restul invitatilor nu vor fi uitati, pentru fiecare vor fi replici si momente deosebite, care dupa cum va spuneam mai sus, va vor face evenimentul unic.

Ursitoare Iasi

Pentru mai multe fotografii cu ursitoare in Iasi vizitati pagina noastra de facebook, acolo puteti vedea totodata si reactiile celor prezenti la eveniment si astfel va puteti face o parere referitoare la calitatea, continutul si profunzimea spectacolelor noastre.

Ursitoare botez Iasi –  preturi

Noi am creat 5 pachete pentru spectacolele noastre cu ursitoare, iar lista cu preturi o gasiti [aici]