Restaurant Hotel Ramada – Ursitoare botez Iasi

Restaurant Hotel Ramada – Ursitoare botez Iasi

Restaurantul Ramada din Iasi a fost gazda multor evenimente pe care le-am organizat, fie ca a fost vorba despre petreceri pentru copii sau spectacole cu ursitoare la botez.

In acest restaurant sunt 2 sali pentru petreceri sau evenimente, ei bine noi am fost invitati in ambele de nenumarate ori, dar in continuare am vrea sa va prezentam un spectacol cu ursitoare la botez, moment cu 4 zane inclusiv ursitoarea rea (vrajitoarea), moment care a fost cu totul si cu totul deosebit.

Ursitoare botez hotel Ramada

Invitatii au trecut de la stari foarte emotionante, unii dintre ei chiar varsand cateva lacrimi, pana la hohote de ras la aparitia si replicile vrajitoarei, iar avand textul personalizat si fiind un numar relativ micut de persoane invitate, s-a spus cate ceva cam despre fiecare, rezultatul observanduse din nenumaratele aplauze primite la final.

Contact ursitoare botez hotel Ramada Iasi

Pentru spectacole cu ursitoare la botez la hotel restaurant Ramada din Iasi puteti suna la unul din numerele noastre: 0744261004 sau 0745937753, iar inainte de asta va rugam sa aruncati o privire peste pachetele noastre de servicii. [Click pentru pretul pachetelor si serviciilor noastre]