Onesti – spectacole cu ursitoare la botez si mascotele minnie si mickey mouse

Onesti – spectacole cu ursitoare la botez si mascotele Minnie si Mickey Mouse

Pentru ca echipa noastra merge foarte mult si in alte localitati din Romania, nu doar in Iasi si pentru ca unii oameni isi doresc momente speciale la petrecerea sau evenimentul lor, am fost contactati pentru un botez in Onesti. Desi drumul este lung si a trebuit sa ne deplasam acolo intro zi de sarbatoare, nimic nu ne-a stat in cale, odata rezervat evenimentul am fost acolo la data si ora stabilita.

Trebuia sa mergem la cumatria unui baietel ce tocmai fusese botezat si care ne astepta cu nerabdare alaturi de ceilalti prieteni ai sai mai mari.

Mascotele Mickey si Minnie Mouse la botez in Onesti

Mai intai Mascotele Minnie si Mickey Mouse au fost cele care au intampinat invitatii, s-au jucat cu ceilalti copii prezenti la petrecere, au facut multe fotografii si au binedispus intreaga adunare atat cu prezenta lor cat si cu actiunile pe care le desfasurau.

Ursitoare botez Onesti

Apoi dupa plecarea minunatelor mascote de la Disneyland, au aparut ursitoarele, cele trei ursitoare bune care au emotionat destul de tare parintii si invitatii prezenti la petrecere si bineinteles ursitoarea comica,  care a facut ca intreaga sala sa rada in hohote, ea fiind responsabila cu partea mai putin sensibila din spectacol. Impreuna cu masina de fum si masina de baloane de sapun si melodiile special alese a iesit un spectacol cu ursitoare la botez cu totul si cu totul deosebit.

Momente artistice botez si petreceri private in Onesti

Daca organizezi un eveniment si nu stii ce moment artistic sa alegi atunci este timpul sa apelati la serviciile noastre, care credem noi se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Pentru rezervari sunati la 0744261004.