Mascote Disney Iasi
Mascotele de la disney Mickey si Minnie Mouse Iasi
Mascotele de la disney Mickey si Minnie Mouse Iasi

Inchirieri Mascote Disney Iasi

Inchirieri Mascote Disney in Iasi la botez sau cumatrie, nunta sau alt tip de petreceri sau evenimente, Suceava, Bacau, NEamt, Vaslui, Botosani, Bucuresti

Firma kids mania iasi pune la dispozitia dumneavoastra mascotele de la Disneyland : Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy, Tom si Jerry plus alte personaje din filmele sau desenele animate.

Acestea se potrivesc perfect la evenimente de amploare gen: nunti, cumatrii, botezuri, petreceri private sau la activitati de promovare produse si servicii, unde este nevoie de acel element care poate sa atraga atentia.

Hostess Mickey si Minnie Mouse cumatrie / botez / nunta

La petreceri aceste mascote pot avea mai multe roluri, dintre care mentionam: hostess la primire invitati, actiuni interactive cu invitatii dumneavoastra, puteti sa oferiti oamenilor prezenti la petrecere un nou si in voga model de marturii: si anume marturii cu Mickey si Minnie Mouse, o fotografie imprimata la minut de catre fotografii dumneavoastra sau daca ei nu va pot crea astfel de marturii putem discuta la un pret total pentru fotograf si mascota pentru un anumit interval orar.

Aceste mascote pot fi prezente si la petrecerile pentru copii organizate acasa, la gradinita, la restaurant sau in orice alta locatie, desi este foarte greu sa organizezi si sa intretii o petrecere imbracat intrun astfel de costum, animatorii nostri fac fata si de fiecare data rezulta petreceri deosebite si momente pe care nici copiii nici parintii nu le vor uita niciodata.

Oferte Mascote Disney

Noi suntem din Iasi, dar oferim mascotele noastre in orase precum: Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Galati, Braila, Constanta, Bucuresti, Vrancea precum si in localitatile din jur.

Atentie: Suntem din Iasi si ne deplasam in localitatile de mai sus!!! Tinem sa precizam acest lucru pentru ca dea lungul timpului am intampinat tot felul de probleme, iar ca sa nu mai trecem prin astfel de situatii v-am adus din start la cunostinta acest lucru.

Contact Mascote Disney valabil pentru Iasi si judetele apropiate + Constanta si Bucuresti

Ne puteti gasi oricand la numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753!

Pe E-mail la adresa: kids.mania@ymail.com

Sau din pagina contact – completand formularul !

[price-item item_number=”4″ category=”hostess-mascote-disney-iasi”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.