Despre noi – Firma kids mania iasi

Kids Mania Iasi

Firma kids mania iasi reprezinta un nou inceput sau primul inceput pentru multi dintre noi si de aceea entuziasmul si dorinta de afirmare face ca orice eveniment organizat de noi sa fie cu adevarat reusit, realizat cu rabdare si daruire.

Animatori petreceri pentru copii Iasi

Organizam petreceri pentru copii acasa, la gradinita, la restaurant, in malluri, spatii de joaca si alte locatii, asiguram noi de cele mai multe ori sonorizare, accesorii pentru petrecere si animatori imbracati in diverse costumatii.

Fotografii cu animatorii echipei kids mania gasiti in pagina „Costume”, iar daca vreti sa-i vedeti in actiune intracti pe pagina noastra de facebook, puteti face asta accesand link-ul din dreapta site-ului.

Ursitoare botez Iasi

Dincolo de petrecerile pentru copii organizam si spectacole live cu ursitoare la botez sau la nunta mai nou, spectacole personalizate atat de mult incat niciodata, niciun spectacol nu va semana cu altul.

Aici usor, usor ne-am perfectionat, am schimbat ce trebuia schimbat, am mai adaugat „sarea si piperul” si pana la urma am ajuns la un spectacol care daca este ascultat si trait la intensitate maxima este imposibil sa nu planga si sa rada, pe rand fiecare invitat.

Noi suntem din Iasi dar ne deplasam in toate judetele din Moldova precum Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani, Galati, Vrancea si in plus venim si in Bucuresti si Constanta. De aceea vrem sa va informam ca pentru evenimentele care nu au loc in Iasi, separat de pretul pentru pachetul ales se percepe si o taxa de transport.

Preturi

Referitor la preturile pe care le practicam sunt pe masura calitatii serviciilor oferite, noi stim cum sunt evenimentele duse la bun sfarsit de oamenii din echipa noastra, de aceea de la fiecare eveniment cand plecam mai semnam alte si alte contracte…

Contact

Ca si date de contact puteti suna la numarul de telefon: 0744261004 sau 0745937753. Pentru alte date dati click pe butonul Contact.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ai o intrebare? Iti stam la dispozitie :)
Ai nevoie de ajutor?Suntem si pe whatsapp