animatori la nunta sau cumatrie in iasi

Animatori la nunta sau cumatrie in Iasi

animatori la nunta sau cumatrie in iasi

Animatori la nunta sau cumatrie in Iasi

Ai nevoie de acest serviciu daca iti doresti ca si invitatii tai care au copii sa se poata distra, fara a fi in permanenta cu ochii dupa ei.

Cum ar fi daca altcineva s-ar ocupa de cei mici? 

date contact kids mania iasi

Urmareste in continuare continutul acestei pagini si descopera cum te putem ajuta sau cum iti putem impresiona copiii invitatilor tai.

"Am fost invitat la o nunta in Iasi in August 2021, eu fiind din Piatra Neamt am ales sa-mi aduc si fetita de 4 ani cu mine, pentru ca nu sta mai mult de cateva ore cu altcineva (inafara de mami si de tati) si nu-mi vine sa cred cat de mult am dansat cu sotia mea. Timp de 4 ore Maria nu s-a dezlipit de Alba ca zapada. Ce m-a uimit este ca si alti copii au facut la fel, parca ii hipnotiza. Alba ca zapada i-a pictat, le-a modelat baloane, a facut o sumedenie de ateliere de creatie... apropo si acum are bratara de la Iasi, facuta chiar de ea..."
A. Calin
Piatra Neamt

Animatori la nunta sau cumatrie in Iasi

Indiferent de tipul de eveniment pe care il organizezi, in continuare iti voi spune cateva dintre avantajele pe care le vei avea daca optezi pentru un astfel de serviciu.

Exemple de ateliere si activitati recreative de care vor avea parte cei mici

Lista poate continua, daca esti curios iti spunem la telefon tot ce ai nevoie.

Daca iti doresti sa vezi si alte variante de activitati cu animatori, potrivite in astfel de situatii, poti urmari linkul urmator:  Petreceri cu Animatori.

Daca iti doresti invitatii si accesorii personalizate pentru botez poti arunca o privire aici.